Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
Sanitair & Badkamers
Badkamer met Hexagon tegels
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Sunshower | optimaal comfort
Designradiator
vtwonen baden bij Hoefnagel
Kranen in alle kleuren

Badkamermeubel

Badmeubelen

Naast praktische opbergruimte trekken badkamermeubels de sfeer van de woning door tot in de badkamer. Badkamermeubels lijken in veel opzichten op meubels voor bijvoorbeeld de woonkamer. Maar er is een belangrijk verschil: het materiaal waarvan deze badkamermeubels zijn gemaakt is uitermate bestand tegen vocht. De wastafelbladen van deze badkamermeubels zijn gemaakt van diverse materialen met ieder hun eigen specifieke kenmerken; duurzaam keramiek, strak vormgegeven mineraalmarmer, volkernkunststof of corian, natuurlijk ogend (poly)beton en hardsteen of zelfs (hoog)glanzend glas.

Vele mogelijkheden met badkamermeubels

De wastafelbladen en daarbij behorende badkamermeubels met deuren en/of laden zijn leverbaar in diverse maatvoeringen, van ruimtebesparend smal tot een riant uitgevoerde enkele- of dubbele wastafel uitgevoerd met één- of twee kranen.

Oneindig veel kleuren mogelijk

Badkamermeubels zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De trend van dit moment zijn houtfineren en hooglans (lak)kleuren. Vraag in de showroom naar de vele kleurmogelijkheden en stel uw favoriete badkamermeubels samen.

Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair