Sunshower | optimaal comfort
Sanitair & Badkamers
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
vtwonen baden bij Hoefnagel
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Badkamer met Hexagon tegels
Designradiator
Kranen in alle kleuren

Badkamer verwarming

Badkamer verwarming

Van puur functioneel tot design-icoon. “De badkamerradiator.” Jaren werd alleen naar de praktische functionaliteit van de badkamer verwarming gekeken. Nu is het nauwelijks nog voor te stellen dat een radiator als een storend element in de badkamer wordt ervaren. De modellenkeuze badkamer verwarming lijkt vrijwel onuitputtelijk. Ditzelfde geldt voor de kleurenkeuze, want naast vrijwel alle RAL-kleuren, is ook chroom en roestvast staal mogelijk evenals een breed scala aan “natuur-poedertinten” 

VASCO BLOWER - DIRECT EEN WARME BADKAMER

Extra capaciteit door vloer badkamer verwarming

Kom je vanwege de beschikbare ruimte niet toe aan de benodigde capaciteit, geen probleem, met elektrische vloer badkamer verwarming vul je het laatste ontbrekende vermogen eenvoudig aan. Bijkomend voordeel; ook in periodes wanneer de CV-installatie op een laag pitje staat, biedt de elektrische vloer badkamer verwarming nog dat extra beetje comfort!

Duurzame verwarming, het hele jaar door!

De Vasco Blower is direct gemonteerd aan een elektrische radiator, maar beide functies kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. In koude wintermaanden komt de badkamer extra snel op temperatuur, doordat de blower warme lucht direct de ruimte in blaast op basis van een bewegingssensor. Als de badkamer niet extreem verwarmd hoeft te worden, voldoet het verwarmingselement van de radiator ook.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle voor meer informatie en laat u inspireren.

Vasco Blower elektrische radiator

De flinterdunne Vasco Oni

Flinterdun, heerlijk warm en een streling voor het oog. De nieuwe Vasco Oni verlegt de grenzen van radiatordesign. Naast het vooruitstrevende ontwerp heeft deze kampioen in de lichtgewichtklasse ook voordelen voor de installateur. Het verhaal van een ‘perfect match’ tussen vorm en functie. Meer weten over Vasco Oni? Bekijk dan de themapagina Vasco Oni.

 Vasco Oni

Meer in deze categorie: « Badkamerplafond Badkamermeubel »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair