Badkamer met Hexagon tegels
Sunshower | optimaal comfort
Sanitair & Badkamers
Designradiator
Kranen in alle kleuren
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
vtwonen baden bij Hoefnagel

Kranen

Kranen

De blikvanger van de badkamer. Technisch vernuft met architectonisch lijnspel. De badkamerkraan in de badkamer heeft niet uitsluitend een praktische betekenis. Naast uiteraard het functioneren als waterpunt, voert met name de badkamer kraan de persoonlijke stijlvoorkeur van de gebruiker door in de badkamer. Trendy badkamerkranen zijn óf rond en vloeiend óf juist strak en kubistisch. Wat materialen betreft blijft chroom koploper, een kleinere groep heeft de voorkeur voor roestvast staal. Maar hedentendage is de keuze badkamerkranen groter: zwart, wit, matchroom, verguld, platina en of combinaties ervan. Niets gaat de ware stijlpurist te ver…

Groot assortiment badkamerkranen

Mengkranen, draaiknopkranen, thermostaatkranen en infraroodkranen maken deel uit van een veelomvattend assortiment badkamerkranen.

Duurzame badkamerkranen

Water- en energiebesparende badkamerkranen zijn een hot-thema. Moderne badkamerkranen zijn steeds vaker uitgevoerd met een doorstroombegrenzer en/of temperatuurbegrenzer die beschermt tegen mogelijke verbranding bij gebruik van een te hoge watertemperatuur. Ook wordt bij sommige badkamerkranen de koudwateraanvoer gebruikt om het kraanhuis te koelen. Je bezeren aan een (te)warme badkamerkraan is hierdoor niet meer mogelijk.

Het summum op kraangebied

Tenslotte het summum op kranengebied, de inbouwkraan. Alle techniek van een badkamerkraan wordt in de wand weggewerkt. Alleen een decoratieve afdekplaat en bedieningsknoppen blijven zichtbaar. Deze badkamerkranen zijn modulair van opbouw, van een eenvoudige badkamerkraan met handouche naar een gecombineerde hoofd-, zijdouche en handdouche. TIP: let wel op de capaciteit van de warmwatervoorziening. Uw vakman kan kijken of deze volstaat voor al uw wensen.

Meer in deze categorie: « vtwonen Ligbaden »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair