Badkamer met Hexagon tegels
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
vtwonen baden bij Hoefnagel
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
Sanitair & Badkamers
Kranen in alle kleuren
Designradiator
Sunshower | optimaal comfort

Toiletten

Toiletten

 

Het toilet is al lang geen vergeten ruimte meer in het interieur. Wie zijn woning inricht of herinricht neem het toilet tegenwoordig meteen mee in de stijl van het huis. Net als de badkamer en keuken. Niet alleen tegels en accessoires brengen sfeer, ook de kraan bij het fonteintje is vaak een eyecatcher. En uiteraard zijn in deze ruimte comfort en privacy belangrijk. De sanitair specialist van Hoefnagel kiest graag samen met u de producten die perfect aansluiten op uw specifieke wensen.

Praktisch, comfortabel & uiterst hygiënisch
De toiletten van u zijn meestal zwevend aan het inbouwreservoir gemonteerd. Ze zijn strak en kubistisch, rond en modern of juist klassiek. Bij elke serie keramiek is een passend toilet ontworpen. Dat brengt rust in de gebruikte materialen in de ruimte. De voordelen van een zwevend toilet zijn dat het een ruimtelijk idee geeft en dat u er gemakkelijk onder kunt schoonmaken. Bovendien kunt u een zwevend toilet op hoogte hangen die past bij uw gezin. Voor lange of oudere mensen is het bijvoorbeeld een stuk comfortabeler wanneer het toilet iets hoger hangt.

Fluisterstil en waterbesparend
Achter de inbouwpanelen van een hedendaags toilet zit heel wat vernuft verscholen. Denk aan fluisterstille spoelsystemen en waterbesparende bediening. Een goede oplossing voor uw portemonnee en het milieu zijn de dual flush systemen, waarbij u kunt kiezen tussen spoelen met 3 of 6 liter water. Een toilet zonder deze spaarmogelijkheid verbruikt al snel 9 tot 12 liter per spoelbeurt.

Comfort en softclose
De toiletzittingen van tegenwoordig hebben een uitgekiende vormgeving voor optimaal zitcomfort. Het materiaal is duurzaam, krasvast en gemakkelijk te onderhouden. De luxere modellen zijn bovendien eenvoudig te verwijderen voor extra schoonmaakgemak en voorzien van een softclose dempingtechniek, waardoor ze fluisterstil sluiten. Daarmee is het storend dichtvallen van de closetzitting verleden tijd.

Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair