Designradiator
vtwonen baden bij Hoefnagel
Kranen in alle kleuren
Sunshower | optimaal comfort
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
Badkamer met Hexagon tegels
Sanitair & Badkamers

vtwonen

vtwonen bij Hoefnagel

Ideeën, inspiratie voor

Collectie vtwonen biedt de meest trendy wooninspiratie. Voor iedere woonstijl zet vtwonen sfeervolle meubels en accessoires neer. Bij Hoefnagel haalt u inspiratie voor uw ruimte met trendzetters van vtwonen. Combineer de vele items in frisse kleuren en met een stoer design. Bekijk in de showroom van hoefnagel de laatste trends van vtwonen.

Alleen al de fun van het voorbereiden van je thuis-spa! Welke sfeer kies je, welke meubels en kranen passen daarin, ga je voor een douche, een bad of allebei en hoe combineer je wand- en vloertegels?

Het begint natuurlijk met rondkijken in de showroom van Hoefnagel, ideeën opdoen. Hoefnagel helpt je daarbij met een complete badkamercollectie van vtwonen. Van bad en douche tot kraan, meubel en tegel. Stel je eigen sfeer samen met verschillende kleuren en materialen. Alle onderdelen van de collectie zijn mooi op elkaar afgestemd. Juist daardoor heb je alle ruimte om jouw badkamer helemaal vorm te geven zoals jij wilt.

Een greep uit de collectie van vtwonen

Solid

Solid wastafel ziet er strak uit vanuit elke hoek. Moderne rechte lijnen, ook van de binnenvorm, sluit de wastafel volmaakt aan op de greeploze Solid onderkast. Kom de vtwonen collectie bekijken in de showroom.

Shell

De wastafel lijkt wel uit de onderkast getrokken! Een wastafel uit een stuk, strak en dus zonder overloop. Met royale aflegruimte naast de waskom.

Groove

Met alleen een wastafelonderkast ben je er niet. Maak daarom je badkamermeubel compleet met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove. Kom de vtwonen collectie bekijken in de showroom van hoefnagel.

Jouw style

Met hun elegante, minimalistische design laten Solid en Shell zich gemakkelijk combineren met een bestaande stijl.

Benieuwd waar je de producten kunt bekijken? In de showroom van Hoefnagel. Bekijk de collectie vtwonen baden in de showroom van Hoefnagel en creëer jouw style.

Een nieuwe badkamer is altijd genieten

Alleen al het voorbereiden van je thuis-spa geeft plezier. Welke sfeer kies je, welke meubels passen daarin, is die ene kraan niet net iets mooier dan die andere, hoe combineer je wand- en vloertegels? Het begint natuurlijk met rondkijken, ideeën opdoen. De vtwonen baden collectie helpt je daarbij. De met zorg geselecteerde wastafels, kasten, spiegels en planchets zijn er in verschillende kleuren, materialen en formaten. Alle onderdelen van de collectie zijn fraai op elkaar afgestemd. Juist daardoor heb je alle ruimte om jouw thuis-spa helemaal vorm te geven zoals jij wilt. Geniet ervan!

vtwonen badplank is ontzettend handig.

vtwonen badplank

Zo'n badplank is ontzettend handig. Zeg nou zelf, wie zou er nou nee zeggen tegen een boek lezen in bad of misschien zelfs wel relaxen met een glas wijn?

Meer in deze categorie: « Douche wc Kranen »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair