Geertruidenberg

Efficiënt badkamer ontwerp

De klant wenste bij de renovatie van deze badkamer in Geertruidenberg een royaal badkamermeubel en een grote ovalen opzetkom. Het badkamermeubel met composiet stenen blad is volledig op maat gemaakt. Het blad is geplaatst over de gehele lengte van de badkamer. Zo kan de klant de ruimte onder de schuine wanden optimaal benutten.

Douchen voor iedereen

Naast een wandcloset is de badkamer voorzien van een luxe doucheruimte. In de inloopdouche zijn zowel een plafonddouche als een handdouche geplaatst. Schakelen tussen deze twee manieren is eenvoudig, waardoor iedereen op zijn eigen manier kan douchen.

Complete renovatie

Badkamerspecialist Hoefnagel heeft naast het ontwerp van de badkamer ook de complete installatie en renovatie verzorgd. Zo is de badkamer voorzien van een nieuw plafond dat afgewerkt is met met lichte panelen en ingebouwde LED-verlichting. Daarnaast is er een groot dakraam geplaatst om extra lichtinval in de badkamer te creëren.

De gehele badkamer is strak afgewerkt met grote wand- en vloertegels, waarbij de badkamer een moderne uitstraling krijgt door het gebruik van antracietkleurige tegels.

Meer in deze categorie: Dongen »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair