Oosterhout

Grote openkeuken in Oosterhout

Altijd al een grote ruime keuken gewild? Het is niet per se nodig om een grote woning of appartement te hebben voor een keuken met kookeiland.

Hout gecombineerd met grijs

De houten keukenkasten geven deze keuken een landelijk tintje in een moderne keuken. In de weggewerkte kasten is veel opbergruimte voor al het kookgerei. In de kasten is het inbouwapparatuur weggewerkt. Dit geeft een opgeruimd gevoel en vormt een eenheid. De greeploze deuren maken het geheel af.

Plafondunit en inbouwspots

Een kookeiland biedt ruimte maar je wilt niet de vervelende geurtjes in huis. Een afszuiging is daarom onmisbaar. Om de keuken ruim te laten ogen is in Oosterhout gekozen voor een plafondunit. De afzuiging is weggewerkt in het plafond. De ongewenste geurtje kunnen nu worden weggezogen met het behoud van een ruimtelijke keuken. Naast de plafondunit heeft de elektricien van Hoefnagel ook inbouwspots gemonteerd voor de juiste verlichting en sfeer in de keuken

Direct warm water

De bewoners hebben gekozen voor een Quooker zodat zij altijd en direct warm water hebben. Al het keukenapperatuur en installatie is gemaakt door eigen medewerkers van Hoefnagel.

Meer in deze categorie: « Drunen De Werff Raamsdonksveer »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair