Kranen in alle kleuren
vtwonen baden bij Hoefnagel
Sunshower | optimaal comfort
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
Sanitair & Badkamers
Designradiator
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Badkamer met Hexagon tegels

Wellness

Wellness

Thuis de tijd voor jezelf nemen, privé of toch maar samen… Een ontspannen bad met een weldadige massage, een stoomdouche met je favoriete muziek of een avondvullend saunaritueel. Je gedachten loslaten, je lichaam en geest reinigen en dat alles binnen handbereik. Dit is alleen mogelijk in een prachtige wellness badkamer van Hoefnagel.

Prachtige sanitair producten voor uw wellness badkamer

Bovenstaande situatie is niet voor iedereen weggelegd, maar elementen zoals een stoomcabine of een whirlpoolsysteem kunnen eenvoudig in een wellness badkamer ontwerp worden opgenomen. De hedendaagse stoomcabine mag gezien worden. Strakke belijning van de cabine in combinatie met veiligheidsglazen wanden en/of wandpanelen maken van uw wellness badkamer een echte blikvanger. En denk bij een whirlpool niet direct aan rumoerige systemen, de techniek van vandaag de dag is zo geluidsarm dat deze ook binnen de strenge normering van de appartementenbouw valt. De wellness badkamer is dus overal te realiseren.

Kom langs bij Hoefnagel en bespreek de wellness mogelijkheden voor uw badkamer met één van de experts. Deze zullen u met plezier helpen met het vinden van uw wellness badkamer.

Meer in deze categorie: « Wastafel
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair