Koningsdag gesloten.

27 april is de showroom van hoefnagel gesloten vanwege koningsdag.

Vanaf 3 maart 2021 is de showroom van Hoefnagel weer geopend volgens de maatregelen van het RIVM. 

Maak een afspraak!

Bel voor een afspraak naar 0416-274358, of mail naar info@hoefnagel.com. Liever vanuit huis advies op maat? Klik op onderstaande link en maak een afspraak voor een videogesprek.

Klik hier en plan jouw videogesprek!

 

Installatiewerkzaamheden

Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen. Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.

De regering heeft nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beteugelen. We gaan in een vergaande lockdown waarbij alle niet-essentiële winkels de deuren moeten sluiten. Dit betekent dat we vanwege deze nieuwe coronamaatregelen onze showroom tot en met 19 januari 2021 sluiten.

Bel, mail of maak een videobelafspraak

Mocht je vragen hebben of een afspraak hebben staan, dan kun je altijd met ons bellen of mailen. Graag helpen we je telefonisch of via de mail. Ook kun je met ons een afspraak maken om te videobellen. 

 

Klik hier en plan jouw videogesprek!

 


Afhalen sanitair en tegels

Heb je een bestelling gedaan voor tegels of sanitair? Dan is afhalen wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 


Installatiewerkzaamheden

Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen. Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.


Alleen samen krijgen we corona onder controle. We hopen je snel weer in goede gezondheid in onze showroom te mogen ontvangen. Houd vol!

 


 

Openingstijden ivm coronavirus

We begrijpen dat je je zorgen maakt over het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben continu onze aandacht. We volgen alle adviezen en voorzorgsmaatregelen die de overheid voorschrijft op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarom kunnen we je met vol vertrouwen ontvangen in de showroom.

OPENINGSTIJDEN:

maandag gesloten
dinsdag 09:00 -  18:00 uur
woensdag 09:00 -  18:00 uur
donderdag 09:00 -  18:00 uur
vrijdag 09:00 -  20:00 uur
zaterdag 10:00 -  16:00 uur
zondag gesloten

 

Installatiewerkzaamheden

Ook bij de installatie nemen onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht. Heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met de Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair. U kunt dan samen eventueel nieuwe afspraken maken.

 

Sunshower in je douche!

 

Met de Sunshower haal je het zonnetje in je douchecabine. Er zijn Sunshowers met zon- én infraroodlicht of met alleen infraroodlicht. Het apparaat zet je aan tijdens het douchen. Zo kun je douchen en tegelijkertijd genieten van de helende, warme werking van de Sunshower.

Sunshower Combi creëert zonlicht en infrarood in je douche en badkamer

Sunshower: de kracht van zonlicht in je badkamer

De Sunshowers zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten. De wetenschap bevestigt dat zon- en infraroodlicht veel gezondheidsvoordelen bieden. De Sunshower is er in zes uitvoeringen, zodat er altijd een in je badkamer past. De meeste Sunshowers worden ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op je doucheruimte. Heb je onvoldoende ruimte of wil je geen verbouwing? Kies dan voor de opbouwvarianten Combi of Solo.

Hoefnagel vertelt je graag meer over Sunshower voor in je badkamer. Een live-demo van de Sunshower vind je in de showroom van Hoefnagel.

Sunshower douche COMBI WHITE INFRAROOD hoefnagel

Waarom een Sunshower met infraroodlicht? 

Alle Sunshowers zijn voorzien van infraroodlicht. Dit licht is onzichtbaar, maar kun je wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door je raam heen schijnt. Infraroodlicht ontspant je spieren, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Heerlijk om je dag mee te beginnen of eindigen. Wil je een Sunshower met enkel infraroodlicht? Kies dan voor de Pure (XL), Soloof Duo.

Sunshower douche combi uv licht live showroom hoefnagel

Waarom een Sunshower met uv-licht? 

De Deluxe (Black) en Combi Sunshower geven een veilige, lage dosis uv-licht. 10 minuten voor zo'n Sunshower is vergelijkbaar met 10 minuten in de Nederlandse zomerzon. Je verbrandt niet en profiteert toch van alle positieve effecten. Het licht zorgt voor extra vitamine D, wat resulteert in een betere weerstand, sterke botten en een mooie teint. Ook de productie van pigment en melanine wordt gestimuleerd; de natuurlijke bescherming tegen zonlicht. Op een verantwoorde wijze krijg je zo een gezonde blos en voel je je energieker.

 

Veiligheid Sunshower 

De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor de douche. Het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

 Sunshower live in showroom hoefnagel testen

Ontdek dé Sunshower voor jouw badkamer!

Sunshower Deluxe

Sunshower Pure XL

Sunshower Pure

Sunshower Combi

Sunshower Solo

Sunshower Duo

 

 

Hippe badkamer voor het gezin

Hip én praktisch? Deze badkamer laat zien dat die twee goed samengaan. Frisse kleuren en materialen maken deze hippe badkamer helemaal van nu. Terwijl de slimme indeling deze badkamer ook nog eens heel praktisch maakt. Het hele gezin kan hier in de drukke ochtend- of avondspits heerlijk badderen, douchen of tandenpoetsen.

18834_1600_1600_fullres.jpg

Hippe kleuren

Opvallend zijn de lichtblauwe tegels. Dat lijkt een gewaagde keuze. Maar als je verder voor wit en grijstinten kiest, blijft de harmonie bewaard. De gekleurde tegels geven juist een vrolijke, hippe sfeer aan de badkamer. De legwijze in visgraatpatroon geeft een extra, trendy twist. En met de witte voeg wordt het ook nog eens heel fris.

Echte gezinsbadkamer

Een stoer contrast geven de zwarte kranen van Damixa. Daarmee is het prachtige kleurenpalet van deze badkamer compleet. Zo ontstaat een moderne gezinsbadkamer: speels, hip en praktisch.

 18840_750_7500.jpg 

Opbergruimte voor iedereen

Voor badspeelgoed en iedereens lievelingsshampoo is voldoende opbergruimte in deze hippe badkamer. In het badkamermeubel met twee diepe lades berg je ook makkelijk alle handdoeken op. De badrand en de speelse nis boven het bad bieden plek voor leuke badspeeltjes. Extra sfeervol is de verlichting in de nis. Deze kun je in kleur en sterkte verstellen om voor elk moment de juiste sfeer te creëren.

 hippe badkamer.jpg

Maak een afspraak

 

Op zoek naar een badkamer met hexagon tegels? Of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle.

  • Eigentijdse, speelse tegels
  • Dubbele douche
  • Industriële douchedeur met zwart frame
  • Extra breed badkamermeubel met twee waskommen
  • Stijlvolle rvs inbouwkranen

Hexagon tegels kunnen op veel manieren toegepast worden. Dat zie je goed in deze industriële badkamer. In combinatie met de zwarte frames zorgen de hexagontegels voor een speelse en levendige sfeer. Een sfeer die perfect past bij deze badkamer. Een badkamer voorzien van alle gemakken voor een druk gezinsleven.

Laat je inspireren in de showroom van Hoefnagel. Hier vind je verschillende toepassing van hexagon tegels in badkamers.

ONTDEK DE BADKAMER MET HEXAGON TEGELS

Luxe douche voor twee personen

Deze badkamer onderscheidt zich van andere badkamers door zijn luxe, dubbele douche. De twee hoofddouches van Hotbath Archie zijn apart van elkaar te bedienen via de dubbele inbouwthermostaatkranen. Zo kun je rustig alleen of gezellig samen douchen. De brede doucheruimte wordt comfortabel afgesloten met een maatwerk schuifdeur met zwart frame van HSK. De grote hexagon tegels geven deze industriële dubbele douche een dynamische twist.

18907 800 800

Industrieel, dubbel wastafelmeubel

Het zwarte frame van Ink geeft dit grijze wastafelmeubel van Bliss de stoere, industriële uitstraling die zo goed bij deze badkamer past. De twee betonnen, rechthoekige waskommen maken het wastafelmeubel compleet.

Ook de robuuste inbouwkranen passen goed bij de industriële look. De rechthoekige spiegels van Ink zorgen met de zwarte lijst voor harmonie in het geheel. Daarbij is het subtiele, zwarte planchet niet alleen mooi, maar ook praktisch voor je belangrijkste badkamerspullen.

18909 750 7500

 

 

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. Wij geven u handige tips, zodat u binnen no-time kunt genieten van een hygiënisch toilet. Want zeg nou zelf, het toilet schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid.

Hoe vaak moet u het toilet schoonmaken?

Het toilet is nou eenmaal een plek waar bacteriën zich thuis voelen. Daarom adviseren wij om het toilet één keer per week grondig schoon te maken. Hierbij neemt men niet alleen de wc-bril en de binnenkant mee, maar ook de buitenkant, de spoelknop en de deurklink. Tussendoor kunt u tweemaal per week de wc een snelle opfrisbeurt geven. Voor extra schoonmaakgemak kiest u voor een toilet zonder spoelrand. Kalk en bacteriën krijgen zo nauwelijks kans om zich te hechten. 

 

Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor 

Denkt u aan een toiletreiniger, dan denkt u al snel aan chloor. Echter verwijdert chloor de kalk niet, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen. Gelukkig is er een goed alternatief: de Baden+ Sanitair Gel. Deze gel maakt hygiënisch schoon en geeft een langdurige frisse geur. De gel verwijdert kalk en urinesteen, brengt een extra antikalklaag aan en is vriendelijk voor het milieu. Een echte alleskunner voor het schoonmaken van uw toilet.

 

Hardnekkige kalkaanslag verwijderen

Heeft u hardnekkige kalkaanslag in de wc? Giet er in de avond een halve liter (verwarmde) schoonmaakazijn in. Om de azijn goed in te laten werken kunt u dik toiletpapier aan de wanden van het toilet bevestigen. Laat het een nacht goed inwerken en spoel het in de ochtend door. Eventuele restjes kunt u gemakkelijk verwijderen met een stevige borstel. De kalkaanslag is verdwenen!

Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard 

Wilt u optimaal schoonmaakgemak? Kies dan voor een Ideal Standard toilet met Aquablade-technologie. De Aquablade spoeltechnologie zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. Erg hygiënisch, vergeleken met een standaard toilet dat 80% schoonspoelt. Ook is deze spoeltechniek stiller en efficiënter in waterverbruik. Met een Ideal Standard toilet bent u snel klaar met schoonmaken, waardoor u genoeg tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Heerlijk toch?

Ideeën, inspiratie voor

Collectie vtwonen biedt de meest trendy wooninspiratie. Voor iedere woonstijl zet vtwonen sfeervolle meubels en accessoires neer. Bij Hoefnagel haalt u inspiratie voor uw ruimte met trendzetters van vtwonen. Combineer de vele items in frisse kleuren en met een stoer design. Bekijk in de showroom van hoefnagel de laatste trends van vtwonen.

Alleen al de fun van het voorbereiden van je thuis-spa! Welke sfeer kies je, welke meubels en kranen passen daarin, ga je voor een douche, een bad of allebei en hoe combineer je wand- en vloertegels?

Het begint natuurlijk met rondkijken in de showroom van Hoefnagel, ideeën opdoen. Hoefnagel helpt je daarbij met een complete badkamercollectie van vtwonen. Van bad en douche tot kraan, meubel en tegel. Stel je eigen sfeer samen met verschillende kleuren en materialen. Alle onderdelen van de collectie zijn mooi op elkaar afgestemd. Juist daardoor heb je alle ruimte om jouw badkamer helemaal vorm te geven zoals jij wilt.

 Meer over vtwonen lezen?

Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair