Sunshower in je douche!

 

Met de Sunshower haal je het zonnetje in je douchecabine. Er zijn Sunshowers met zon- én infraroodlicht of met alleen infraroodlicht. Het apparaat zet je aan tijdens het douchen. Zo kun je douchen en tegelijkertijd genieten van de helende, warme werking van de Sunshower.

Sunshower Combi creëert zonlicht en infrarood in je douche en badkamer

Sunshower: de kracht van zonlicht in je badkamer

De Sunshowers zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten. De wetenschap bevestigt dat zon- en infraroodlicht veel gezondheidsvoordelen bieden. De Sunshower is er in zes uitvoeringen, zodat er altijd een in je badkamer past. De meeste Sunshowers worden ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op je doucheruimte. Heb je onvoldoende ruimte of wil je geen verbouwing? Kies dan voor de opbouwvarianten Combi of Solo.

Hoefnagel vertelt je graag meer over Sunshower voor in je badkamer. Een live-demo van de Sunshower vind je in de showroom van Hoefnagel.

Sunshower douche COMBI WHITE INFRAROOD hoefnagel

Waarom een Sunshower met infraroodlicht? 

Alle Sunshowers zijn voorzien van infraroodlicht. Dit licht is onzichtbaar, maar kun je wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door je raam heen schijnt. Infraroodlicht ontspant je spieren, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Heerlijk om je dag mee te beginnen of eindigen. Wil je een Sunshower met enkel infraroodlicht? Kies dan voor de Pure (XL), Soloof Duo.

Sunshower douche combi uv licht live showroom hoefnagel

Waarom een Sunshower met uv-licht? 

De Deluxe (Black) en Combi Sunshower geven een veilige, lage dosis uv-licht. 10 minuten voor zo'n Sunshower is vergelijkbaar met 10 minuten in de Nederlandse zomerzon. Je verbrandt niet en profiteert toch van alle positieve effecten. Het licht zorgt voor extra vitamine D, wat resulteert in een betere weerstand, sterke botten en een mooie teint. Ook de productie van pigment en melanine wordt gestimuleerd; de natuurlijke bescherming tegen zonlicht. Op een verantwoorde wijze krijg je zo een gezonde blos en voel je je energieker.

 

Veiligheid Sunshower 

De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor de douche. Het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

 Sunshower live in showroom hoefnagel testen

Ontdek dé Sunshower voor jouw badkamer!

Sunshower Deluxe

Sunshower Pure XL

Sunshower Pure

Sunshower Combi

Sunshower Solo

Sunshower Duo

 

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en laatste ontwikkelingen!
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair