Op zoek naar een badkamer met hexagon tegels? Of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle.

  • Eigentijdse, speelse tegels
  • Dubbele douche
  • Industriële douchedeur met zwart frame
  • Extra breed badkamermeubel met twee waskommen
  • Stijlvolle rvs inbouwkranen

Hexagon tegels kunnen op veel manieren toegepast worden. Dat zie je goed in deze industriële badkamer. In combinatie met de zwarte frames zorgen de hexagontegels voor een speelse en levendige sfeer. Een sfeer die perfect past bij deze badkamer. Een badkamer voorzien van alle gemakken voor een druk gezinsleven.

Laat je inspireren in de showroom van Hoefnagel. Hier vind je verschillende toepassing van hexagon tegels in badkamers.

ONTDEK DE BADKAMER MET HEXAGON TEGELS

Luxe douche voor twee personen

Deze badkamer onderscheidt zich van andere badkamers door zijn luxe, dubbele douche. De twee hoofddouches van Hotbath Archie zijn apart van elkaar te bedienen via de dubbele inbouwthermostaatkranen. Zo kun je rustig alleen of gezellig samen douchen. De brede doucheruimte wordt comfortabel afgesloten met een maatwerk schuifdeur met zwart frame van HSK. De grote hexagon tegels geven deze industriële dubbele douche een dynamische twist.

18907 800 800

Industrieel, dubbel wastafelmeubel

Het zwarte frame van Ink geeft dit grijze wastafelmeubel van Bliss de stoere, industriële uitstraling die zo goed bij deze badkamer past. De twee betonnen, rechthoekige waskommen maken het wastafelmeubel compleet.

Ook de robuuste inbouwkranen passen goed bij de industriële look. De rechthoekige spiegels van Ink zorgen met de zwarte lijst voor harmonie in het geheel. Daarbij is het subtiele, zwarte planchet niet alleen mooi, maar ook praktisch voor je belangrijkste badkamerspullen.

18909 750 7500

 

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en laatste ontwikkelingen!
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair