Op zoek naar een op maat gemaakte keuken?

Hoefnagel blinkt uit in unieke realisaties en vakmanschap. Of het nu gaat om een bestaande ruimte of nieuwbouw, in onze ontwerpen denken we graag creatief in verrassende en unieke oplossingen. Door rekening te houden met de beschikbare ruimte, de gewenste materialen, uw levenswijze en natuurlijk een hoogwaardige functionaliteit. Dit vormt een basis voor een maatwerk keuken. De mogelijkheden in maatwerk zijn nagenoeg eindeloos. Kies zelf het materiaal, kleuren en maatvoering.

Materiaal, kleur en formaat

Hoefnagel biedt maatwerk keukens aan: degelijke keukens in elke kleur en elke maat. Van een keuken met Scandinafische kenmerken tot een Italiaanse keuken. Voor onze keukens op maat betaalt u niets meer dan de gemiddelde prijs van een standaardkeuken uit onze showroom. En u geniet alle voordelen van maatwerk keukens.

In ons eigen maatwerk werkplaats worden creatieve ontwerpen tot in het kleinste detail, uniek en exclusief vervaardigd. Hoefnagel maakt alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals robuust hout, beton(look) en natuursteen. Of uw voorkeur nu ligt bij een landelijke uitstraling of juist minimalistisch design, met een maatwerk keuken wordt het gegarandeerd naar uw zin. Naast een maatwerk keuken en badmeubel kunt u natuurlijk ook denken aan een kastenwand, keuken fronten op maat of inbouwkast.

Keukenspecialist

Ons familiebedrijf staat voor een hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking. Uw maatwerk keuken wordt dan ook altijd met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en daarom zorgen wij voor een professionele plaatsing door ons eigen ervaren specialisten. Laat u inspireren in onze showroom met fraaie voorbeelden van vakmanschap. Met een kop koffie laten wij u graag de uitgebreide mogelijkheden zien!

Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair