Planning

U als klant komt in onze showroom om een nieuwe keuken, tegels, badkamer of toilet uit te zoeken. Heeft u alles uitgezocht wat u mooi vindt, dan komen wij even bij u thuis kijken, vaak moeten er nog wat leidingen verlegd worden en/of aangelegd en moet er nog wat sloop- of metselwerk verricht worden.

Het sloop- en breek werk maar ook het afvoeren van puin, bouwafval en uw oude badkamer wordt geheel door ons verzorgt.

Al het benodigde loodgieterswerk, van gas- of waterleiding tot aansluiting op het hoofdriool, kan geheel door ons worden verzorgd. Deze werkzaamheden zullen nauwkeurig aan u worden geoffreerd, nadat we dit helder met u hebben overlegd.

 

Elektriciteit aanleggen

Voor het installeren en aansluiten van alle elektra voorzieningen, inclusief krachtstroom kunt u ook bij ons terecht. Hoefnagel werkt met eigen specialisten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het leggen en aansluiten van elektra. Na het realiseren van uw wensen zijn wij trots op het geleverde resultaat.

Stukadoren van zowel wanden als plafonds, stel- en metselwerk, van kozijn tot complete aan- of verbouwing, behoren tot onze vaste disciplines als u het wenst om dit bij ons in opdracht te geven.

Groot voordeel van ons bedrijf is dat we alle mogelijkheden in huis hebben: sloop- breekwerk, installatiewerk , timmerwerk, metsel- en stucwerk en elektra-aansluitingen, alles door eigen vakmensen. Dus niet afhankelijk van diverse onderaannemers waardoor het werk onnodige vertragingen kan oplopen.

Ook voor het wand- en vloer tegelwerk en de overige wand- en plafond afwerkingen bent u bij ons op het juiste adres.

Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair