Vasco Oni

 

De flinterdunne Vasco Oni

Flinterdun, heerlijk warm en een streling voor het oog. De nieuwe Vasco Oni verlegt de grenzen van radiatordesign. Naast het vooruitstrevende ontwerp heeft deze kampioen in de lichtgewichtklasse ook voordelen voor de installateur. Het verhaal van een ‘perfect match’ tussen vorm en functie.

Energiezuinige en efficiënte warmteafgifte

De versterkte aluminiumplaat van ONI verbergt een meanderende, koperen verwarmingsbuis met minimale waterinhoud, die aan de achterzijde van de voorplaat wordt uitgefreesd op 2 mm van het oppervlak. Op die manier realiseert ONI niet alleen zijn ultradunne vorm van amper 8 mm, maar dankzij de snelle interactie tussen het koper en aluminium ook een energiezuinige en efficiënte warmteafgifte. Ideaal dus voor combinatie met lage temperatuursystemen. De tijdloze Oni combineert zuiver en sober design met onovertroffen gebruiksgemak. Met zijn zacht afgeronde hoeken en ranke warmtevlak gooit hij hoge ogen in elk interieur. De Oni is verkrijgbaar in nagenoeg alle Vasco kleuren en past zo moeiteloos in elke omgeving.

De Vasco Oni is beschikbaar in twee modellen

  • Model O-NP zonder uitsparingen, als compleet vlakke designradiator 
  • Model O-P met een of twee handdoekuitsparingen.

Beide modellen zijn 500 mm breed en verkrijgbaar in drie hoogtes van 1400, 1800 en 2000 mm. De geraffineerde handdoekuitsparingen zijn trouwens een technologisch hoogstandje want ze beschikken over dezelfde zachte rondingen als de buitenhoeken van de radiator. Ze zijn precies ingepast in de meanderstructuur van de koperen warmtebuis. Dus met of zonder uitsparingen... u krijgt evenveel warmtecomfort

Kies de volledig vlakke uitvoering voor een verfijnd schaduwspel in uw hal, woonkamer of overloop. Of profiteer van de handdoekuitsparingen in keuken of badkamer.

Multi+ handdoekbeugel

Toch behoefte aan een beugel? ONI is perfect combineerbaar met het accessoire Multi+ van Vasco, dat naar keuze van links of rechts uitloopt in een breder planchet voor extra plaats voor allerlei spulletjes.

Designradiator ONI:

  • Kleuren: standaard in de kleur S600 (witte fijne structuurlak). Uitgebreide kleurenkaart beschikbaar.
  • Ventiel: wit, chroom of inox
  • Gewicht: 16, 3 / 20,85 / 22,95 kg afhankelijk van uitvoering
  • Afmetingen van beide modellen: 500 mm breed en 3 hoogtes van 1400, 1800 en 2000 mm.
  • Inhoud: 0,35 / 0,45 /0,60 liter afhankelijk van uitvoering
  • Vermogen: 573/795/815 Watt

Wandaccessoire Multi+:

  • Breedte: 710 mm
  • Kleur: black, white, pigeon blue

 

 

Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair