vtwonen baden bij Hoefnagel
Kranen in alle kleuren
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
Sanitair & Badkamers
Designradiator
Badkamer met Hexagon tegels
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Sunshower | optimaal comfort

Comfort

Comfort

Anti-kalk coating op keramiek en glas

Niets zo vervelend als snel kalkaanslag op uw douchewand of toilet. Het nieuwe sanitair verliest dan snel de glans die het badkamer product zo mooi maakt. En, het vervelende van kalk op uw sanitair is ook dat bacteriën huisvesting zoeken in kalk. Dus minder hygiënisch en hierdoor ontstaan snel vervelende geurtjes. Hoefnagel biedt binnen haar assortiment vele badkamer producten die voorzien zijn van een antikalkcoating. Hierdoor hecht het kalk minder snel aan het oppervlak.

Kies voor de juiste badkamer schoonmaakmiddelen

Hoefnagel heeft een uitgebreid assortiment Hoefnagel schoonmaakmiddelen die in de basis zorgen voor het juiste onderhoud van uw sanitair en gegarandeerd de badkamer haar glans laten behouden. Heeft u sanitairproducten die voor zien zijn van een anti kalk coating dan is het zeer belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken zodat deze laag niet aangetast wordt. Maakt u schoon met bijvoorbeeld bleekwater dan is de antikalk coating snel verdwenen. Laten u goed adviseren door u Hoefnagel badkameradviseur, zij helpen u graag.

Ultiem gemak voorhet schoonmaken van uw toilet

Kent u dat ook, het toilet wordt netjes schoongemaakt maar precies bij de scharnieren en onder de zitting aan de achterkant van het toilet kunt u niet bij om ook daar schoon te maken. De oplossing hiervoor is een toiletzitting die heel gemakkelijk er af te halen is. Hierdoor kunt u ook op de lastige plaatsen het toilet perfect schoonmaken. Hoefnagel heeft diverse toiletzittingen in haar assortiment die eenvoudig los te maken zijn. Simpel en erg handig!

En om het compleet maken kunt u ook afscheid nemen van de klepperende toiletdeksel. De soft-close quick release toiletzitting van Pressalit biedt u comfort en gemak. Deze kras- en kleurvaste toiletzittingen sluiten langzaam en geruisloos door het dempingmechanisme van de Soft close. 

Uw badkamer warm op het moment dat u dat wenst!

Vroeg in de ochtend of wat later op de avond zijn veelal de momenten dat er gebruik gemaakt wordt van de badkamer. Dat zijn ook vaak de tijdstippen dat de cv-ketel niet aanstaat. Om toch te genieten van een warme badkamer is elektrische vloerverwarming de oplossing. Hoefnagel werkt met het sterke merk Magnum. Deze vloerverwarming heeft een zeer lage opbouwhoogte waardoor hij altijd in uw badkamerrenovatie kan worden toegepast. Doordat de mat nagenoeg direct onder de oppervlakte komt te liggen, is de opwarmsnelheid van de vloer snel. In combinatie met de handige thermostaat kunt u exact programmeren wanneer de vloer opgewarmd moet zijn.

Nooit meer een beslagen spiegel

Kiest u ook voor verwarming achter uw spiegel dan heeft u geen last meer van een beslagen spiegel. Ideaal!

Meer in deze categorie: « Closets & Bidets Douchecabines »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair