Sunshower | optimaal comfort
Sanitair & Badkamers
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
Badkamer met Hexagon tegels
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel
Kranen in alle kleuren
Designradiator
vtwonen baden bij Hoefnagel

Sunshower

Sunshower in je badkamer!

 

Ontdek de kracht van zonlicht en infrarood onder je eigen douche

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant, je voelt je energieker en zit beter in je vel. Dat komt doordat zonlicht ons lichaam op twee manieren voedt en verzorgt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen onmisbaar is. Tegelijkertijd geeft het je energie, krijg je een stralende huidskleur en voel je jezelf beter. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.

Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij je de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag opnieuw.

Sunshower. Feel what light can do.

Met Sunshower wordt de badkamer een health & wellnesscenter
Genieten tijdens het douchen van zowel aangename infrarood warmte als gedoseerd kunstmatig zonlicht kan nu met de Sunshower Combi.

  • Infrarood stimuleert de bloedsomloop en heeft een helende werking op spieren en gewrichten.
  • Gedoseerd zonlicht is goed voor de mens, het zorgt voor de natuurlijke aanmaak van Vitamine D, positieve energie en een gezond zomers kleurtje. Door regelmatig kort gebruik te maken van de Sunshower blijft het Vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau. Dit zorgt voor een goede natuurlijke weerstand

Design, wellness en quality time zijn de sleutelwoorden in de badkamer van vandaag. De Sunshower sluit hier op aan en voorziet in de behoefte om maximaal tijdens het douchen te ontspannen en te genieten. De Sunshower Combi kan eenvoudig in de betegelde hoek van iedere bestaande douche gemonteerd worden. Het neemt geen extra ruimte in beslag, bespaart tijd en is eenvoudig te bedienen.

  

Sunshower Deluxe

Design Sunshower Deluxe heeft vijf infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen. Fraai afgewerkt in aluminium en voorzien van een gezandstraalde glasplaat. Tip: Combineer Sunshower Deluxe met een stoomcabine voor extra weldaad en genot.

SUNSHOWER DELUXE live showroom hoefnagel

Sunshower Pure XL

Design Sunshower Pure XL is groot genoeg om u van nek tot knieën van een diepe, weldadige warmte te voorzien. De slanke aluminium behuizing bevat twee infrarood-lampen van 2 x 750W en is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat. Sunshower Pure XL is een inbouwoplossing, dus prachtig te integreren in de

SUNSHOWER PURE XL INFRAROOD 1600x1067

Sunshower Pure

Design Sunshower Pure is een compact model dat ongeveer de helft van het lichaam kan behandelen. Slechts één enkele infrarood lamp van 1000W heeft een uitermate krachtig effect. Verkrijgbaar in het zwart of wit.

SUNSHOWER PURE in showroom Hoefnagel waalwijk kaatsheuvel

Sunshower Combi

Design Sunshower Combi is iets kleiner dan de inbouwvariant Sunshower Deluxe. Voorzien van vier infraroodlampen van elk 500W en drie UV-lampen. Elegant in de hoek te plaatsen als zwevend element. Voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame. Verkrijgbaar in het zwart of wit.

SUNSHOWER combi black HOEFNAGEL

Sunshower Solo

Design Sunshower Solo is iets kleiner dan Sunshower Combi en voorzien van twee infraroodlampen van elk 750W. Elegant in de hoek te plaatsen als zwevend element. Voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame. Verkrijgbaar in het zwart of wit.

Sunshower Duo

Design Sunshower pure is een compact model dat ongeveer de helft van het lichaam kan behandelen. Slechts één enkele infrarood lamp van 1000W heeft een uitermate krachtig effect. Sunshower Duo bestaat uit twee modellen waardoor naast de rug bijvoorbeeld ook de beenspieren worden behandeld.

Een live-demo van de Sunshower vind je in de showroom van Hoefnagel. Kom vrijblijvend langs!

 

Meer in deze categorie: « Schoonmaakmiddelen Toiletten »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair