Complete renovatie Raamsdonksveer

Renovatie badkamer en toilet

In Raamsdonksveer heeft Hoefnagel de badkamer en het toilet compleet gerenoveerd. Beide ruimtes hebben dezelfde natuurlijke kleurstelling die zorgt voor eenheid in de woning. Zowel de badkamer als het toilet zijn afgewerkt met keramisch pakket en stucwerk.

Blikvanger in de badkamer

De blikvanger in de badkamer is de wastafel met dubbele kranen van het eigen huismerk van Baden+. Het meubel staat op een centrale plek in de badkamer en bevat voldoende opbergruimte.

Veilig en ontspannen douchen

In het douchegedeelte zijn twee nisjes gecreëerd om douchebenodigdheden op te bergen. De klant kan extra ontspannen op het betegelde zitplateau in de inloopdouche. De ingebouwde thermostaatkraan van Hansgrohe zorgt ervoor dat je altijd op een veilige manier kunt douchen; het water blijft constant op een gelijke temperatuur.

Meer dan een badkamer

Hoefnagel verzorgt de complete renovatie van ontwerp tot installatie. Bij deze badkamer is ook het plafond volledig gestuukt en afgewerkt met LED-verlichting. Voorheen stond er een wasmachine in deze badkamer. Deze is door Hoefnagel naar de zolder verplaatst om extra ruimte in de badkamer te creëren.

Meer in deze categorie: « Badkamer Raamsdonksveer
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair