Landelijke keukens
Ieder detail telt
Jouw keuken, jouw indeling!

Moderne keuken

Moderne keuken

Wat is een moderne keuken?

Een moderne keuken is een strakke, minimalistische keuken. Er zijn weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn veelal greeploos. Moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook moderne keukens met frisse, felle kleuren. In de moderne keuken vindt u strakke lijnen met verfijnde apparatuur. De behoefte aan ruimte en overzicht heeft de laatste jaren geleid tot de moderne keuken.

Inbouwapparatuur

Zoekt u de afzuigkap? Zoek nog eens goed. Heeft u hem al gevonden? Wave introduceerde als eerste in Nederland de downdrafts. Ze vormen het doeltreffende antwoord op de vraag naar een goedwerkend afzuigsysteem dat volledig in de keuken is weggewerkt.

Deze moderne keuken is ook uitgerust met een fornuis met wokbrander. De hoge kasten geven u veel kastruimte in een beperkte ruimte en samen met de inbouwapparatuur heeft u de ideale opstelling.

Bent u op zoek naar een moderne keuken? In onze showroom vindt u diverse modellen. Kom gerust eens kijken.

Ruime keuze

Voor uw nieuwe moderne keuken heeft u een ruime keuze in merken zoals: ETNA, Pelgrim, Siemens, Atag, Quooker en meer. Onze keukenspecialisten vertellen u graag alle ins en outs! Maak vrijblijvend een afspraak.

Hoefnagel op Pinterest

Inspiratie opdoen voor een nieuwe Moderne keuken doet u ook op Pinterest. Nieuwsierig geworden? Ondek onze Pinterest hier!

 

Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair