Vlijmen

Moderne kookeiland in Vlijmen

In de keuken wordt dagelijks veel gedaan. In de ochtend een ontbijt nuttigen, s'middags de lunch en s'avond een heerlijk maaltijd bereid. Het is dan wel lekker om veel ruimte te hebben in de keuken. Een kookeiland biedt de brood nodige ruimte voor het bereiden van heerlijke gerechten.

Plafondunit en inbouwspots

Een kookeiland biedt ruimte maar je wilt niet de vervelende geurtjes in huis. Een afszuiging is daarom onmisbaar. Om de keuken ruim te laten ogen is in Vlijmen gekozen voor een plafondunit. De afzuiging is weggewerkt in het plafond. De ongewenste geurtje kunnen nu worden weggezogen met het behoud van een ruimtelijke keuken. Naast de plafondunit heeft de elektricien van Hoefnagel ook inbouwspots gemonteerd voor de juiste verlichting in de keuken.

Bergruimte

De hoge kasten in de keuken bieden enorm veel bergruimte voor lekkere ingredienten en het servies. In deze moderne keuken is gekozen voor inbouwkasten, het oogt robuust. Het kookeiland voorziet ook in de vraag naar veel opbergruimte. in de kasten is de inbouw koelkast en overige inbouwapparatuur weggewerkt. Dit geeft een opgeruimd gevoel en vormt een eenheid. De greeploze deuren maken het geheel af.

Meer in deze categorie: « Tilburg Drunen »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair