Badkamer met Hexagon tegels
Designradiator
Sunshower | optimaal comfort
Wellnessbadkamer in Scandinavische stijl
vtwonen baden bij Hoefnagel
Kranen in alle kleuren
Sanitair & Badkamers
Probeer SUNSHOWER in showroom van Hoefnagel

Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Wilt u dat uw droombadkamer ook als nieuw blijft dan is het verstandig om uw badkamer schoon te maken met de schoonmaakmiddelen van Baden+. Deze gaan ten eerste op zeer krachtige wijze geur en vuil tegen maar zijn ook op basis van milieuvriendelijke materialen samengesteld. Dus goed voor uw badkamer en goed voor het milieu!

U heeft met diverse soorten vuil te maken in de badkamer

In badkamers komen 2 soorten vervuilingen voor, te weten organisch vuil (bevat element koolstof) en het anorganische vuil. Een combinatie van 2 vuilsoorten die eigenlijk alleen maar in de badkamer voorkomt door de hoge vochtigheidsgraad in deze ruimte.

Daarnaast hebben we natuurlijk te maken met bacteriën, deze zoeken altijd; de juiste temperatuur, voedingsbodem, vocht en huisvestiging, kortom; de badkamer is de ideale leef en voortplantomgeving. Zeepresten en huidvet als voeding en kalk als huisvestiging. Een ander nadeel is dat deze bacteriën stank veroorzaken. Dit is de rede dat wij geneigd zijn geurblokjes e.d. te gaan gebruiken. Kalk isoleert ook en houd bijvoorbeeld stank in een toilet lang vast.

Hoe maakt u een badkamer of toilet goed schoon?

Omdat we te maken hebben met deze 3 totaal verschillende vervuilingen, is het belangrijk om met 4 producten aan de gang te gaan om de natte ruimtes schoon te krijgen en te houden.

  1. Dagelijks middel voor verwijdering van huidvet en zeepresten
  2. Periodiek middel (zuur) om af en toe te ontkalken
  3. Desinfectant of chloor om bacteriën de doden
  4. Geurstof of aromatiseren om de stank te elimineren

Hoefnagel heeft een assortiment schoonmaakmiddelen die op zeer krachtige maar wel op milieuvriendelijke wijze ervoor zorgen dat uw nieuwe badkamer of toilet fris maar ook mooi blijft.

Meer in deze categorie: « Ligbaden Sunshower »
Planning Sloop- en breekwerk Installatie Elektra Metsel- en stucwerk Montage
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair
Hoefnagel tegels, keukens, sanitair